Okategoriserade

Vad jag är duktig

Äntligen fick jag igång profilbilden… Har nog bara kommit åt knappen för tillåtelse. Sen vägde jag mig imorse och såg att jag tappat hela 11 kilo och det har nog varit för den heta sommaren… Har inte vägt mig på hela sommaren men har märkt att mina kläder har blivit stora speciellt mina byxor som jag hela tiden fått dra upp…så visst är jag duktig och säger bara Tant power. Sommaren har varit härlig även fast jag inte fick nån ordenlig semester i år. Men så som vi bor ute på landet så blir det en mix av boende och fritid. Man får se hur länge man orkar hålla igång här ute för i min ålder så springer tiden iväg och kanske man sätter sig i lägenhet när orken är borta.

Har varit inne på flera av era fina bloggar, ni är så duktiga med att skriva och vilka fina bilder ni visar, finns ett flertal bloggar som jag kommer att följa. Själv har jag bloggat under flera årstid med egen wordpress blogg men har kommit av mig sista två åren då arbete och skrivande tog så mycket tid och här på Delacay halka jag in på ett bananskal kan man i ärlighetens namn säga. Och som jag märkt under de få dagar som jag haft den så är det många som besökt mig och jätteroligt med alla fina kommentarer.

 

2 Comments

 • Tina

  Åh så duktigt gjort av dig att både fixa profilbild samt tappa hela 11 kg! Bra gjort av dig!
  Jag antar att det är Emma Karlsson som har gjort tanten, eller? Emma är så himla duktig på att få fram det där rätta så att jag fnissar till ibland 😀
  Fint att läsa om hur du hamnade här hos Delacay.com 🙂

  Hur ofta bloggar du? Jag menar blogginlägg. Jag själv skulle vilja blogga varje dag, men jag finner det svårt än så länge.
  Önskar dig kreativa dagar så här på hösten!

  Allt gott!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.