En helt vanlig dag

Våren är snart på intåg

Snar har januari gått inte många dagar kvar på denna månad. Och februari lär nog bara flyga sin kos kort som den är. Och ett tu tre så är våren snart på intåg. Och med vårens intåg finns lite hos oss att göra. Det mörknar fortfarande tidigt men det blir ljusare och ljusare för varje dag. Tur att man har ute belysning här på landet och i lilla torpet. Annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Men i vilket fall så längtar jag till när man kan börja plantera perenner. Vi har gjort det båda somrarna som vi bott här och troligtvis får till några nya idéer fram på vårkanten. Det är roligt att förändra i trädgården och se vilka plantor som växer bra. Det är ju det där med zoner så att man väljer rätt växter till vår zon och den jord som vi har. Sen tycker jag det är så härligt att klippa gräset för första gången under säsongen. Det doftar ju så gott av nyklippt gräs. Snart är också dags att börja ansa våra många pelargoner som vi har på vinterförvaring och det har blivit en hel del av dom då vi har gott om förvaring. Sånt som vi behöver göra mer fram på våren är att köpa nytt paviljong tyg till båda våra paviljonger nya stolskuddar behöver också köpas in. Vet inte om det går att hitta paviljong tyg till våra. Eller om man måste köpa helt nytt med ställning. Får nog börja leta på nätet har vi tur slipper vi hålla på böka med ställningar. Har ni några bra nät butiker som ni vet att man kan köpa paviljong tyg. Blir jag så glad om ni tipsar mig i en liten kommentar.

5 Comments

 • wiper

  Vi har ju nästan full vinter nu men inte så kallt. Ja du tiden bara rusar iväg och rätt som det är så tittar våren in. Ni ser ut att ha jättebra belysning. Har man hus så är det ju jättekul att få plantera och kunna vara i trädgåren. Vi har ju bara balkonglådor nu.

  Ha nu en fin onsdag
  kram från
  Malin

 • Ullie webersköld

  ja har ju pms migrän o ja det varar några dagar de vet typ inte va de ska göra men ja börjar tröttna nu liksom

  ja är glad att det ljusnar o ja e sommar människa så ja är så glad att det går mot ljusare tider
  kram på dej

 • blondina

  Vi har långt ifrån vår 😛 Nu är de -22 här hos oss 😛 hahah 😀 sv; Jo jag har semester nästa vecka, typiskt man vart sjuk nu hade verkligen velat jobba helgen även om de är tunga arb pass..skulle ha jobbat 6.15-20 men orkar inte..är så förkyld och hängig så bläää

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.