En helt vanlig dag,  Samarbeten

Verktyg för dina arbetsprojekt

Ni som har följt mig ett tag på min blogg då vet ni säkert att jag gillar att byta gardiner titt som tätt. Ni vet säkert också att min son letar efter en lägenhet. Jag längtar till att han ska hitta en lägenhet för tänk vad jag kommer få vara med att göra. Jo mycket riktigt styla hans lägenhet såklart och sätta upp gardiner som han vill ha.

Men till att sätta upp gardiner och annat som ska hänga på väggen krävs det bra verktyg så som skruvar, plugg och borr. För annars kan det med tiden lossa från väggen och börja hänga snett och då ser det ju bara fult och ovårdat ut. Det hände mig en gång som jag hade satt upp en hylla med lådor på väggen. Den gången tog jag bara vad jag hade hemma utan att tänka på vad det var för material i väggen. Tog både fel plugg och skruv som absolut inte håll för hyllan. Utan hyllan lossnade efter ett tag och föll i golvet.Verktyg

Hos Verktygshandlarna hittar du massor med verktyg för dina projekt. Och dom har även olika DIY guider hur man gör olika arbeten som t.ex sätta upp olika gardinupphängningar.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *