En helt vanlig dag,  Samarbeten

Vita tänder med Tandblekning i hemmet

Första arbetsdagen på veckan gick galant. Och jag kände mig superpigg. Det var gott med en kopp kaffe när jag kom hem. En kopp brukar det bli varje dag efter arbetet. Jag varvar ner då. Nu har jag stenkoll på Hemnet på vilka lägenheter som kommer ut till försäljning. Ganska roligt är det att kika och det lär väl bli flera visningar som min son och jag kommer gå på. Idag hitta jag en lägenhet till som jag tyckte verkade bra och sms min son om den. Men nu till nåt helt annat.

Tandblekning vita tänder

Vita tänder

 

Hör ganska ofta om folk som bleker sina tänder och har blivit lite nyfiken på det. Jag använder en tandkräm som gör mina tänder ljusa men inte tillräckligt mycket tycker jag. Så jag har funderat på att göra tandblekning men vill inte betala tusentals kronor på att göra det. Utan jag vill göra det själv för det finns olika tandblekningkit som man enkelt kan göra det i hemmet och inte är det så värst dyrt heller. Och har kikat på sidan Tandblekning som man får mycket information och sen finns det olika tandblekningskit som inte är så dyra. Tänker att till våren när solen och värmen kommer och man förhoppningsvis får första solbrännan ska jag göra det och få vita tänder.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.