Samarbeten

VPN tjänster kolla dom bästa

VPN tjänster börjar bli allt mer vanligt att surfa med när man är ute på nätet. Och det finns många fördelar med en VPN tjänst. Den största fördelen tycker jag är säkerheten då det gör det svårare för hackers att komma åt dina uppgifter på nätet. Men sen finns det många andra fördelar som att kunna koppla upp sig på utländska servrar för att t.ex titta på Netflix i USA som har ett bättre och större utbud. Är du själv utomlands kan du titta på svensk utbud och det vill väl många utlandsresenärer göra.VPN

Vad är en VPN

VPN är en förkortning för Virtual Private Network

eller som på svenska virtuellt privat nätverk.

VPN är kort och gott en säkerhet i form av kryptering, borttagning av geo-blockering så att du kan se innehåll från andra länder, och inte minst en ökad integritetsnivå när du surfar på nätet. Du surfar anonymt. Alltså en uppkoppling med hög säkerhet.

VPNportalen berättar mera utförligt om VPN och listar de bästa VPN tjänsterna. Behovet av en VPN tjänst är väldigt olika för alla. Vissa vill kunna streama filmer medans andra kanske tänker mera för säkerheten. Och det finns både gratistjänster och betaltjänster. Betaltjänster är att rekommenderar då ofta de gratistjänster som finns säljer ofta dina uppgifter till tredje part. Så säkerheten är mindre säker med en gratistjänst.

Om vi återgår till Netflix

Netflix i USA har som jag sa tidigare ett större och bredare underhållnings utbud. Där finns många filmer och serier som man kan välja att titta på.

Denna film inom drama/musikal är populär i USA. Musikalen utspelar sig i Baltimore år 1962 och väl där träffar vi på ett gäng människor som sjunger och dansar så det står härliga till.

Hairspray

VPN

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *