Uncategorized

ZINZINO balance olja

ZINZINO

Godmorgon på er allihopa, visst var det ett tag sen. Men hela veckan har jag varit fullt upptagen så bloggen fick vänta.

Har ni sett nyheterna på bloggen? Nu är jag återförsäljare för ZINZINOs hälsoprodukter som är superbra. Gick med då jag blev erbjuden in till denna värld av Anna Von Porat och Elina. Har även en egen butik där man kan köpa produkter men även bli partner om man önskar det.

Zinzino BalanceOil är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande på bara 120 dagar. BalanceOil innehåller en kombination av vildfiskolja och olivolja. Fiskoljorna som används är från LYSI, i Island extraheras framför allt från kortlivade, små pelagiska fiskar som t.ex. sardiner, ansjovis och makrill smaksatta med apelsin, citron eller vanilj. Jag har valt smaken apelsin, den ger en väldigt frisk och god smak. Oljan innehåller även Extra Virgin olivolja som även den ger massor med näringsinnehåll. Anne har tagit denna olja ett tag och hennes klåda på handflatorna har försvunnit. Oljan ger en bra balans i kroppen och ger med tiden ett bra välbefinnande. Själv känner jag mig mycket piggare bara efter att ätit den en kortare tid. Vill du läsa mera kan du klicka in dig på min butik.

Klicka HÄR

5 Comments

  • elina carblom

    Jag vart väldigt nyfiken på denna olja då företaget skickade mer ett oberoende anonymt blodprov som i första skedet checkar av om den maten man äter ger kroppen bra förutsättningar för att må bra idag och i framtiden. Därefter tillsätter man oljan, om man har brist, och efter 4 månader tar man ett till blodprov för att se att kroppen har absorberat fetterna och antioxidanterna, att man äter rätt dos etc. För tänk vad mycket produkter och dieter som finns där ute på marknaden, är då inte det bästa att man först faktiskt besiktar sig själv. 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *