Vardag

Vardag och det goda livet

Med mitt öppna hjärta, ser jag det vackraste, en ängel kan skåda, ren kärlek. Änglar ser varandra, med evigt givande och tagande, växer kärleken med varandra.

När vi tog beslutet för några år sen att sälja vårt stora hus i staden var det mycket att vi letade efter ett lugnt liv och slippa strisstessen i stora staden. Beslutet var enkelt för oss att köpa vår lilla stuga på landet men ändå närhet till staden. Bakgrunden var förändrade möjligheter att förverkliga “det goda livet” Samtidigt som ett mer flexibelt arbetsliv kunde möjliggöra större frikoppling från arbetsplatsen och valmöjligheter.

Vårt boende blev både boende och fritid “två flugor i en smäll” här trivs vi och kan leva ett lugnt liv och pyssla med det som vi tycker om att göra. Naturen har vi inpå husknuten och stora staden inte långt bort. Visst söker vi fortfarande det bästa i vardagen men idag ser vår vardag lite annorlunda ut än när vi bodde i staden och vantrivdes. Att ha hittat vår lilla täppa har gjort att vårt mående både själsligt och mentalt har blivit betydligt bättre även fysika delen då vi kommer ut på långa promenader i naturen.