En helt vanlig dag

Bita i det sura äpplet

Det ser ut som ett bombnedslag i köket idag, gårdagens disk ligger kvar. Och ovanpå det idag så ville maken ha kaka med kanel smak som jag bakade ihop nu på kvällskvisten. Men vem ska ta rätt på disken? Tycker ni inte att jag ska låta han ta rätt på den då jag faktiskt gjorde en kaka till honom. Tror han blivit lite bortskämd med mina kakor sista tiden då jag bakat var och varannan dag.

Hur ligger till med alla julbestyr? Hoppas ni ligger bättre till än vad jag gör. Börjar nästan bli panikslagen då jag tänker på att det ska göras och det ska göras. Men som alla andra jular så kommer det ändå visa sig att man hinner åsså har man stressat helt i onödan. Men för mig är det lite annorlunda detta år då jag tagit på mig så mycket jobb från mina kunder som behöver extra fint till julen. Så jag för bita lita i det sura äpplet och hoppas att jag har tillräckligt med ork de sista dagarna som är kvar.

24 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *