Betal inlägg När två världar kolliderar

Här finns alla kapitel i boken När två världar kolliderar. Du låser upp varje kapitel för endast 5kr och har tillgång till kapitlet i 5 dagar.Kapitel 3 när två världar kolliderar

När två världar kolliderar

Jag skulle sätta mig på köksstolen och hon skulle spå mig. Niko och hans far stod framför och hon bakom, de sa åt mig blunda och lägg händerna i famnen. Ingen sa någonting ytterligare och där satt jag precis så som de hade sagt och hans mor börjar rabbla en ramsa. Plötsligt känner jag att det kommer nånting i mitt hår och att nånting regnar över mig, så jag i min förskräckelse öppnar ögonen…Iraniern och finlandssvenskan) möt Nitta och Niko. Nitta kom till Sverige som 6-åring och Niko som ung man. Två livsöden som mötte varandra. En resa genom deras livsvandring tillsammans. Hur har de överlevt flera decennier tillsammans?

Kapitel 1 i boken När två världar kolliderar

Kapitel 2 När två världar kolliderar

världar

Kapitel 3 När två världar kolliderar

Kapitel 4 När två världar kolliderar

Kapitel 5 När två världar kolliderar

Kapitel 6 När två världar kolliderar

Kapitel 7 När två världar kolliderar

Kapitel 8 När två världar kolliderar

dar kolliderar

Kapitel 9 När två världar kolliderar

Dom återstående kapitel i boken kommer ut om en snar framtid.