En helt vanlig dag,  Event

Ängsö – En fin plats

Sköna härliga dagar just nu om jag får tycka till. Igår var vi en tur till Ängsö som ligger strax utanför Västerås. Men innan vi körde dit var vi och köpte med oss takeaway kinamat. Kaffe hade vi i termos. Det var riktigt skönt att ströva runt slottet. Och många fina rastplatser och naturligtvis så åt vi våran mat vid en av dom. Vid Ängsö finns många strövstigar som man kan promenera på och längst dessa stigar finns även hagar. Och vid en fanns det två hästar som var väldigt fina där dom stod och svärma för varandra. Jag ville inte störa dom just då. Men på vägen tillbaka hade dom gått över hela hagen till andra sidan. Så då hade dom svärmar färdigt och var hungriga istället.

Har du aldrig varit på Ängsö och tycker faktiskt om naturen rekommenderar jag verkligen att ni besöker platsen.

Imorgon jobbar jag hela dagen sen på onsdag ser jag framemot att stå på mässan i Stockholm under Stockholm beauty week. Vi står i parken och bjuder på kaffe, vårt eget kaffe Wendelins kaffe. Kom och provsmaka kaffet som vi bjuder gratis under denna dag. Beställningar kommer att kunna göras.

Då priserna har gått upp så mycket på kaffe så kommer vi troligtvis ta fram ett billigare kaffe fram på sensommaren. Ett gourmet kaffe som även då är ett bättre och godare kaffe än dom vanliga kaffe som man köper I matbutikerna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.