En helt vanlig dag

Arbetshörna som jag har ordnat

Sen Kaisu gått bort så har jag fixat med en ny arbetshörna i mitt sovrum. Tog bort hennes säng så min hörna ser ut så här nu. Tycker det blev en mysig arbetshörna.

 

Där kan jag sitta och blogga. Arbeta med min verksamhet med Nu Skin och skriva på mitt manus. Samtidigt som jag har utsikt över ängen på min baksida.

 

Har jobbat lite idag med nya kontakter på LinkedIn just för min business på Nu Skin. Som ni alla vet som följt min blogg så arbetar jag med skönhet och hälsa på sidan om av mitt ordinarie arbete. Tycker det är så roligt arbete och skoj med alla underbara människor jag möter. Just nu arbetar jag bara i sociala medier så som Facebook, Instagram och LinkedIn så kallad inom Networkmarketing. Har hållit på Nu ett tag och kommer att fortsätta med detta då möjligheterna är så många. Microfranchise har ni säkert hört talas om och att kunna starta företag i detta företag är en möjlighet. Älskar själv att utmana mig själv mot mina mål och att hjälpa andra människor till denna möjlighet. Det ger mig så mycket. Är du nyfiken kanske du också vill starta upp nånting. Då finns det en möjlighet att börja i mitt team. Men det kräver arbete och engagemang och du bör vara minst 18 år.

Säljer skönhetsvård för insidan och utsidan. Våra produkter har vunnit många rewards och blivit omtalade i många kända magasin.

Vill du skapa din framtid som säljare i ditt eget företag? Kontakta mig så hjälper jag dig vidare. Älskar entreprenörskap!

Det bästa med detta är att du arbetar när du vill och har lust… Du är din egen!

 

9 Comments

 • Paulina

  Men så fint! Ska också skaffa min en data och fixa! Vart super mysigt tyckte jag ?
  Eller ja vi har en data men inte en bärbar! Vilket är på mycket bättre tycker jag!

 • Tina

  Hej Anita Birgitta!

  Ser på din sida “sidor jag rekommenderar” mitt namn och min gamla hemsideadressen samt gamla innehållet. Denna domän är nu tagen av en annan, vilket kan bli fel ifall de som klickar på länken tror att de hamnar hos mig.

  Jag önskar att du tar bort min länk från din sida tack då den inte längre fungerar. Jag har skrivit till dig tidigare om detta, så att det inte blir fel för dina besökare.

  Med vänliga hälsningar
  Tina (tidigare tinasinreoas.se)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *