En helt vanlig dag

Barnbarn och memma

Barnbarnen sov över hos oss från fredag till lördag. Det är alltid tjo och hjohej när vi har dom här. Stella den minstingen på två år är en mycket bestämd tös så henne får man lirka en hel del med. Liam märker man att han är en grabb med många frågeställningar. Dom är otroligt mysiga våra barnbarn och jag älskar att ha dom hos oss. Även fast sömnen blir lite lidanden då dom ligger i vår säng och sparkar och vrider sig. Lördag tog ut sin rätt på lördagen så Stella somna mitt på dagen och jag fick en chans att även vila mig.

Idag var jag en sväng in till staden och handla i butiken. Och blev så sugen på memma som jag bara var tvungen att köpa fast det inte är påsk ännu. När jag kom hem var det första att sleva i sig denna gröt som jag åt på traditionellt vis med grädde och socker. Denna efterrätt äter man till påsken och är en gammal tradition. Är gjord på råg, malt och sirap och har en härlig söt doft.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.