En helt vanlig dag

Blogg idéer

Den stundande våren kom av sig med ett riktigt bakslag. Nu tycker jag bara att det ruggigt kallt och rått ute. Så jag hoppas det vänder snart igen.

Gården ser bedrövlig ut just nu och man bara längtar till att man kan börja påta lite i den. Men än är det inte tid för det när detta bakslag kom i vädret.

Men skönt att vi ändå går mot mina årstider på året.

Igår var vi hela dagen hos mina föräldrar i Kvicksund och myste och hade det gott. Idag får jag använda dagen till att tvätta och åka en sväng in till staden och uträtta några ärenden. Får jag tid på eftermiddagen så skriver jag kanske ett bloggsamarbete men det är ingen brådska med det samarbete då deadlinen ligger lite framåt i tiden. Framåt sommaren kommer jag få ett större samarbete med ett företag som jag jobbade med tidigare. Mer info om det får jag lite längre fram. Men jag ser verkligen framemot detta då detta även kommer bli flera höjdpunkter under sommaren. Tänk när jag började igen blogga för lite mer än ett år sen efter ett uppehåll i mitt bloggande trodde jag aldrig att jag skulle komma så långt med min blogg. Men under det här året har det bara rusat fram och många spännande saker har hänt bl.a mina speciella inlägg med betalvägg. Och alla roliga samarbeten som strömmar in. Och alla fina rara läsare som jag fått under den här tiden.

Idéer

Sen har jag lite mera idéer om mina inlägg som jag filar lite på. Som har med lite av en följetong att göra om jag får viska lite tyst. Men ännu är det som sagt bara i idé stadium. Vissa idéer blir verklighet och vissa läggs på hyllan. Men som sagt det är skojigt och spännande när en idé blir till verklighet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *