Uncategorized

Det har gått fyra år sen

Tänk vad åren går. Det har redan gått fyra år sen vi flyttade in i vårt torp på landet. Och jag minns första dagen och natten. Och alla tankar som virrade i mitt huvud. Vill inte försköna vårt liv här på landet då det även innebär en massa arbeten och passande när man ska in till staden. Men för det mesta är det ganska skönt och behagligt och speciellt om man inte glömt nånting i matbutiken.

Men några dagar efter flytten så skrev jag dessa rader.

Jag låg och vände och vred mig i sängen, försökte verkligen somna om. Men helt plötsligt var jag klarvaken med ryck. Det var halvdunkelt ljus i rummet. Märker att jag ligger i min säng men inte i samma sovrum som jag sovit i de senaste nio åren. Vänder mig om och tittar på Niko som sover tungt, väldans tur att jag inte hade väkt han medans jag låg och vände och vred på mig.

Jag inser på två röda sekunder att jag vaknat upp i vårt nya lilla hus på landet. Stiger upp och går till köket för att brygga morgon kaffet och medans jag står där i det lilla köket så tänker jag vad har vi gjort det går inte att ångra sig. Vet att det inte går att ångra. Gjort är gjort nu får vi göra det bästa av situationen. Efter en stund så kom jag på bättre tankar, det här kan ju bli hur bra som helst fast det var litet men gården var desto större än den lilla plätt som vi hade haft vid det gamla huset. Vi hade möblerat sent på kvällen och jag hade fått plats med alla möbler som jag ville ha kvar och visste att vi gick in i annan fas i livet där vi kunde kombinera boende med fritid.

Kaffe hos Barrells delikatesser

Vill du dricka gott kaffe

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.