En helt vanlig dag

Dygnet behöver mer än 24 timmar allafall idag.

Phuuu vilken dag. Snacka om att dygnet behöver mer än 24 timmar. Fullspäckad dag blev det med början att jag för första gången hade hundvakt till Chelsea. Åkte till nio på morgonen och lämnade henne till en vän på hundgården i staden. Allting hade gått bra under hela dagen men ibland så sökte Chelsea efter oss. När jag lämnade henne på morgonen så kändes som jag lämnade bort mitt eget barn. Chelsea fick iallafall leka med sin bästa hundvän hela dagen. Att vi behövde hundvakt var för att jag behövde åka till Uppsala och träffa min affärspartner plus att vi hade två kundmöten.

Så hela dagen tog det och jag kom sent hem på eftermiddagen. Men arbetsdagen var inte över med Uppsala utan jag har ju även ett städjobb på en förskola som jag sköter. Så det var jätteskönt att komma hem senare på kvällen och dricka en kopp kaffe Av det bästa kaffet. Har druckit det mörkrostade kaffe Av kaffe. Det är supergott och har ni inte smakat Av det kaffe tycker jag ni ska prova det för ni har gått miste om ett gott kaffe. Joo idag hade det var bra med mer än 24 timmar på dygnet.

24 timmar

Här poserar jag hos den sista kunden i Uppsala.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *