En helt vanlig dag

En konstig påskhelg

Kanske ni tycker som jag att den här påsken känns konstig och kommer att bli så där konstig som aldrig förr. En påsk som brukar vara en stor samvaro med familjen. En påsk med mycket skoj god mat och massor med godis. För oss kommer den här påsken gå till i historien som den tråkigaste och konstigaste. Men nu är det som det är och man måste tänka på sina närmaste då man kan ha viruset utan symtom.

Ok dagarna blir långa men det finns att göra här. Igår kratta vi bort all löv på gräsmattan. Och vi underhåller och aktiverar Chelsea mer och mer. I går var vi även på en lång promenad på Johannesberg. Där hon fick springa av sig. Hon träffa även andra hundar och människor på avstånd. Det är så vi får göra nu i dessa tider då jag kan inte låta henne komma för nära speciellt andra hundar. Men vi träffa en kvinna som hade en stor hund. Och både Chelsea och den hunden satt fint på några meters avstånd och titta och var nyfikna på varandra.

Här är några söta bilder på Chelsea som är väldigt tacksamt att ta bilder på.

.

Ikväll ska vi ha video samtal med vår familj i Iran. Ett land som har det stentufft med denna pandemin. Och hela familjen sitter i karantär. Dom går bara ut när dom måste handla mat. För mig skulle det nog inte kännas så jobbigt om vi hamna i karantär då vi har stor gård att vistas i.

Nu ska ni ha så fin glad påsk mina fina! Jag ska försöka göra det bästa av den iallafall.

Jo jag höll på att glömma! Mina betal inlägg är just nu under uppdatering med en ny version. Så ni kommer efter påsken kunna läsa dom inläggen igen. Så håll till godo tills dess.

3 Comments

  • wiper

    Vad bra att jag kom in direkt och inte behövde logga in mig som sist. Det är verkligen en annorlunda Påsk och detta kommer ju att hålla på i flera månader. Hoppas du och din man har det bra och är rädda om er. Vi är ju i riskgruppen på grund av ålder än om jag inte har några underliggande sjukdomar

    Glad Påsk
    kram från Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *