Samarbeten

Estetikum kliniken för fettsugning

Skönhetsideal har funnits hela tiden som den mänskliga livet har funnits. Idag är skönhetsoperationer är väldigt vanligt med både små och stora förändringar. Många t.ex ändrar utseende för en liten detalj som man har komplex för. Fettsugning är ett ingrepp som tar bort och förändrar utseendet på olika ställen på kroppen och är en vanlig metod för att få bort fettdepåer. Det är ett enkelt ingrepp som kan göras på olika ställen på kroppen. Men det vanligaste stället är nog låren och magen. Låren och magen blir oftas lite slappa och fylliga med åren. Och speciellt om du inte utövar nån träning är låren och magen ett ställe på kroppen som har större fettdepåer som samlas onödigt med fettdepåer. Så dessa områden är ganska vanligt att fettsuga bort fettdepåer. Själv skulle jag kunna tänka mig att fettsuga mina knubbiga lår. Det skulle även då bli lättare att hitta byxor med rätt passform då jag har knubbiga lår.

Estetikum är en klinik med säte i Uppsala

Estetikum

Denna klinik utför många operationer I året och är en välkänd klinik. Dit kan man vända sig för att få en konsultation för det som man önskar få hjälp med. Och dom har konsultation både på plats men även online via olika program som Skype, Zoom och mail samt telefon. Och det är första steget att ta om man funderingar och vill ha hjälp med fettsugning att boka en konsultation. Dom har fått höga betyg i recensioner och dom har kunnig och vänlig personal som tar hand om dig.

Några vanliga metoder som dom använder vid fettsugning är laserfettsugning, vanlig traditionell fettsugning, BodyTite (radiofrekvensfettsugning) och några till.

Är det dyrt med fettsugning

Priser varierar beroende på olika aspekter. Men man kan ha som riktlinje att notan landar på mellan 10000 – 50000kr. Estetikum erbjuder även avbetalning efter sedvanlig kreditupplysning. Så olika möjligheter för betalning finns.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.