Samarbeten

Färgbortagning på möbler med denna maskin

Färgbortagning med speedheater

Tänk så smart om man hade haft en speedheater när vi höll på att måla i somras. Så mycket tid vi hade sparat. Alla vet ju att det är mycket förarbete när man ska till att måla fasader och staket med att skrapa bort gammal färg. Och med en speedheater hade det gått väldigt enkelt att ta bort färg med IR-lampa som har infraröd sken. Färgbortagning med maskin.

Även när jag målade och renoverade gamla möbler som jag gjorde för ett antal år sen. Hade min verksamhet innan vi flyttade ut till landet. Då fixade jag till möbler som jag sålde till kunder som ville köpa och bokade på beställningar. Många gånger slet jag nästan håret av mig då det var väldigt svårt att få fram träytorna på möblerna. Med en speedheater hade jag även då sparat en massa tid och väldigt enkelt fått bort gammal färg på möblerna som jag renoverade.

Den här spegeln var en av de sista möbel som jag gjorde i min verksamhet. Det är en spegel som har funnits på en gammal skänk. Den hamna ända ner till Öland av två systrar som hade köpt ett gammalt torp som dom höll på att inreda. Deras stil var chabby chic. Dom blev stormförtjust i spegeln.

Färgbortagning

Färgborttagning på möbler med speedheater

Färgbortagning möbler med denna maskin blir väldigt enkelt att arbeta med. Då den mjukar upp färgen och det blir lätt att skrapa bort färgen. Det är nästan att jag får lust att börja med att starta verksamheten igen. Först för att det blir lätt med förarbetet. Sen att det är roligt att måla och se slutresultatet av en gammal möbel som blir som ny. Många människor slänger sina möbler och köper nytt. Att måla och renovera gamla möbler som nästan har gjort sitt blir även det miljövänligt också i slutändan.
Färgbortagning

Ads

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.