Uncategorized

Fullmåne och kreativitet – blandat kompott

Jag borde jobba med: Någonting kreativt

Ofta är jag en idéspruta utan dess like! Men för det behöver jag spelrum och behöver frihet och kreativitet för att bli framgångsrik med de projekt jag håller på med. Och ofta har jag mängder av roliga idéer och älskar att skapa – utan att tvingas göra det. När jag får ramar och direktiv låser sig min hjärna. Drömbilden vore att själv få bestämma över min tid, utan att nån sitter med en pekpinne. Att starta eget och arbeta som frilansare eller konsult vore perfekt för mig. Och visst det har jag gjort många gånger under årens lopp med bra resultat. Har flera projekt på gång och ett möte imorgon med ett företag som har ett bra consept och det ska bli intressant att få veta mera.

I natt vakna jag av ett underbart sken som lyste upp mitt sovrum. Tittade ut genom fönstret när jag låg i min säng och förundrades över hur vacker en fullmåne kan vara. Även fast jag låg vaken en bra stund på natten så var jag väldigt pigg på morgonen. Och har känt energi precis hela dagen. Känns nästan att det var nån som gav mig det på natten. Så dagen har jag röjt en hel del här hemma för på fredag händer det nånting spännande som jag kanske, kanske skriver mer om senare beroende hur vi går vidare. Vackra fullmåne.

Fullmåne

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.