En helt vanlig dag

Grilldag på fina Björnö

Idag blev det en underbar grilldag på vårt fina frilufts område Björnö. Det var många som var på isen och många som åkte långfärdsskridskor då dom har i dagarna öppnat upp på fjärden på Mälaren. Vi åkte ju inte skridskor utan vi promenerade till vår favorit ställe där på Björnö. En liten bit är det att gå men vi fick upp värmen efter en liten stund av traskade. När vi kom fram satte vi igång en brasa direkt så att vi kunde värma oss lite mera sen var det dags med grillning. Och tänk så gott att äta korv och bröd ute i det fria. Även Kaisu tyckte det var gott för det var nästan ingen stopp på henne.

Härlig grilldag.

Det kom ett lågflygande flygplan när vi var där. Planet flög väldigt lågt det var nästan att man kunde räcka ut en hand för att plocka ner planet. Tror det var Ryanair som kom för inlandning från London. Jag fick lite längtan till London och blev och undra när jag nästa gång kommer att åka dit. London är min favorit storstad. Gillar att det finns så mycket att göra där eller bara ströva runt i City kärnan.

Blir att få upp värmen nu i vårt lilla torp så det blir att elda för fullt resten av kvällen. För vi var lite frusna när vi kom hem från Björnö. Helt härlig grilldag hade vi.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.