En helt vanlig dag,  Event

Hangö och Bo Kaspers

Toodeloo på er alla fina bloggare och läsare, hoppas ni har en fin fredag. Igår var jag alldeles för trött för att skriva ett blogginlägg. Jobbade med en flyttstäd igår som tog cirka 5 timmar för mig själv att göra. Kom hem sent på eftermiddagen och då var orken borta. Men idag är både orken och humöret uppe för det är ju som ni märkt sköna fredag.

Tänkte jag skulle skriva och berätta lite om min hemstad Hangö. Verkligen en liten pärla till liten stad vid havet i södra Finland. Älskar bebyggelsen med gamla fina träkåkar med en massa fina krusiduller, jättefina snickerier. Tillgången till vatten är inom räckhåll var du än är i Hangö då havet finns på tre sidor av staden. Och ni må tror att jag brukar simma som en fisk när jag är där på somrarna. Det finns många evenemang på sommaren där och då är regatta det största med segelbåt tävlingar. Regatta pågår under en vecka och då brukar staden fyllas med turister och då kan det vara svårt att hitta boende om man inte är ute i god tid eller har privata kontakter. Själv när jag är där är jag ute i naturen så mycket som möjligt. Och jag brukar plocka på mig hem fina ting så som stenar och drivved därifrån. Sist plocka jag dessa fina runda stenar, tycker dom är så fina i hjärtfatet. Dom hitta jag på Finlands udde. En udde man kan promenera till på en liten promenad stråk.

Hangö är en mysig småstad och en av Finlands semesterparadis på sommaren. Då lever staden upp med turister och liv och rörelse. Det finns ett flertal krogar och matställen. Och Bo Kaspers spelar på krogen Casino nu under kommande försommar. Här går det att boka till evenemanget med Bo Kaspers.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *