En helt vanlig dag

Hemkommen från lilla staden

Precis hemkommen från lilla staden. Åkte in på förmiddagen skulle fixa med en tårta för vi har ett födelsedagsbarn i dagarna. Våran lilla son som fyller. Åkte också in till Ica Maxi och handla hem lite förnödenheter och vilken tur att jag gick in dit då jag hade behov av ett nytt läppstift. Dom hade halva priset på Lumene Nordic Chic. Så jag köpte ett då alla färger gick i samma ton annars hade jag köpt på mig flera stycken. Nu blev det nr. 14 Lace of Ice en svag rosa kanske lite mer åt korall färg. Det är ett bra märke som gör läpparna mjuka och lena och läppstiftet sitter bra utan att smeta ut sig. Sen att det är milda färger så ser det ganska naturligt ut. Jag passar inte i starka färger då det blir för mycket på mig. Utan färger som går i rosa, lila och korall går bra.

Nu när jag kom hem så fixa jag med disken och kör några tvättmaskiner under dagen. Kolla även med Arken Zoo när dom har kloklippning för nu är det dags att klippa klorna på Kaisu. Men vi får vänta tills på tisdag då dom bara har en gång i veckan kloklippning i butiken.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.