Mitt hem

Hösten kom till mitt kök

Visst är det härligt att det är fredag och helgen framför oss och vilket härligt skönt soligt väder vi fick idag. Så lusten satt lite bättre idag, det trodde man inte att det skulle bli så här bra med tanke på det ruskiga höstväder igår. Kom hem från jobbet i lagom tid efter att jag tog svängen förbi ÖB skulle bara handla lite smått men kom hem med en vaxduk jag som inte brukar ha det, men den här följ mig i smaken. Hem och satte den på bordet och märker direkt att mina somriga gardiner inte alls gick ihop med vaxduken så det var bara att leta fram ett par gardiner som passade ihop och det blev ett par randiga som jag köpte på Linea förra året. Här kommer före och efter bilder på gardinerna med vaxduken.

Det här gick ju inte alls ihop. Det var bara att plocka ner gardinerna.

Nu blev jag nöjd men gud vad jag hatar att stryka ändå har jag inte stora fönster som behöver stora gardiner och det är bra för det blir aldrig dyrt att köpa nya.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *