Mitt hem,  Uncategorized

Höststädning och kök förändring

Här på landet har vi börjat höststädat i trädgården samtidigt som jag fixar om i köket. Tror faktiskt att i natt hade vi frostgrader så snabbt igår kväll bar vi in våra pelargoner för vinterförvaring.

Köket har varit roligt att jobba med jag ville verkligen få till den där riktig härliga mysiga lantliga känslan…Och jag tror jag fick till det.

Målade ett vitrinskåp i en mörk färg. Tog bort vitrinluckan på ena sidan så att jag fick öppna hyllplan. Skruva dit på ena skåpsidan en krokhängare i trä. Och satte dit belysning i vitrindelen.


_empty

Snickrade ihop 2 hyllor. En för vägg och den andra för köksbänken. Båda hyllorna målades med kaffe…javisst går det bra att måla med kaffe. Jag använde 5 matskedar till 2dl vatten. Tips låt kaffet svalna innan du målar och använd mindre kaffe till ljusare färg och mer för mörkare.

Fick tag på gamla stolar för en billig peng och köpte runda sittdynor till dom.

Sen målade jag en planka som jag skruvade dit krokar för upphängning av kopparpannor. Den målades också med kaffe.

Snickarbänken fick jag tag på på facebook och den målade jag toppen svart och höjde upp den. Blev mitt lilla avlastningsbord/köksö.

Har väldigt mycket flätade korgar som jag inte har vetat vad jag ska göra av med dom. Men nu har jag kommit på en lösning. Det får ni se I ett annat blogginlägg om min lösning funkade.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *