Betal inlägg

Inredning bästa inredningsbloggar

Dom flesta jag känner älskar att vara i ett kreativt utrymme.  Att befinna sig i sköna stilfulla miljöer är bevisligen bevisat att gång på gång påverkar din koncentration, lugn och kvalitet i din vardag. Därför är det avgörande att ha en lämplig, behaglig, vacker utformad inredning för maximal komfort och produktivitet.
Och vem gillar inte estetiskt tilltalande inredningar? En vacker inredning kan vara den eftertraktade ögongodisen efter en lång dag på jobbet. Det säger sig självt att vi alla har olika preferenser när det gäller inredning, precis på samma sätt som olika stilar tilltalar olika människor.

UTLÄNDSKA INREDNINGSBLOGGARE

Coco Kelley skapades av Cassandra LaValle i 2007 som en övergripande stunner. Med slående bilderna av interiörer. Hennes öga för enkel design gör att vi kommer tillbaka för mer.
VAD VI ÄLSKAR: Coco Kelley-filosofin: Livet är i detaljerna. Style därefter.
Coco of Cococozy Hon började sin blogg 2008 och täcker det mesta inom heminredning. Hennes hemdesignblogg blev så populär att hon senare startade sin egen Cococozy textilkollektion med vackra lyxkuddar, överkast, sängkläder, draperier och mattor.
VAD VI ÄLSKAR: Coco utnämndes nyligen till en av Forbes Magazines Inaugural 2017 Topp 30 influenser

SVENSKA INREDNINGSBLOGGARE

Välkommen till House of Philia och till en av nordens största inrednings & livsstilsbloggar!
Hemma hos Petra visar hon upp sitt hem med det skandinaviska stilen.
VAD VI ÄLSKAR: Vi är förtjusta i hur hon visar upp sitt hem och hur hon får vardagen att gå ihop som småbarnsföräldrar.
Välkommen till Drömhus Helena. Helena har sedan 2011 drivit företaget Helena Köhl Home AB. Inredning, fotografering, styling är hennes gebit. Sedan 2008 har hon bloggat om inredning, trädgård, mat, resor och andra viktigheter i livet. Hon har även bloggat för Aftonbladet och Sköna Hem.
VAD VI ÄLSKAR: Bjuds på en härlig skön mix med bilder från deras två hus – sekelskiftesvillan i Västerås och det nybyggda moderna fjällhuset i Lofsdalen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.