En helt vanlig dag

Julmarknad och fullt upp

Snart stundar julen. Och i år är jag sent ute med all julpyssel och julmat. Då jag varit fullt upp med julmarknader sen slutet på November varje helg. Nästa helg har jag skickat i väg en förfrågan om att delta på Arboga julmarknad. Vet att jag är sent ute men hoppas att jag får en plats då jag endast behöver ett bord. Söndag får jag tillägna åt att tillaga julmaten för den tar lite tid då jag har finskt julbord med alla goda jullådor som traditionsenligt bjuds till jul. Julmarknader som jag stått på har varit väldigt skoj och mina produkter har varit väldigt uppskattade. Kaffet är slutsålt så får jag plats i Arboga kommer det finnas te med många olika smaker. Kryddor och godis. Sävja julmarknaden som jag stod på igår var inomhus men ändå välbesökt fast man behövde covid pass. Dom frågade om jag ville stå även på deras vårmaknad i mitten på Maj. Och troligtvis kommer jag göra det då mina produkter blev omtyckta igår där. Det roliga är när man står på marknader för utom att man får kontakt med andra säljare är att man träffar många härliga människor. Samtidigt som det är bra att synas med mina produkter. Det brukar vara väldigt intensiva timmar och dom timmarna går så fort så man knappt hinner blinka. Nu hoppas jag att vi ses i Arboga och att jag får plats där. Så November och December har varit julmarknad för hela min fritid.

Annars jobbar som vanligt i veckorna fram till jul. Men det är lugnt på jobbet då det är lågsäsong. Barnbarnen kommer i dag och mitt på dagen ska jag iväg nån timme till jobbet. Så idag blir det lite blandat innehåll för dagen och kommer att ta den med ro. Så nu får dagen börja då jag somna tidigt igår kväll och känner mig väldigt utvilad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.