En helt vanlig dag

Kråka mötte jag på lunchen idag

Idag hade jag en väldans stor diskussion med denna stora kråka på min lunch idag.

Kråkan tiggde mat av mig

Så kan det gå när man har en hungrig kråka bredvid sig när man ska till och äta mat. Jag sa till han flera gånger att nu räcker det men han gav sig inte. Han ville bara ha mer och mer. Så jag gav bort nästan halva min lunch och fick gå hungrig resten av dagen till jag kom hem och då fick glufsa i mig. Men sån är jag. Dela med sig är nånting som jag alltid gör även fast jag många gånger drar sista strået. Men vad gör man inte för att göra nån glad och det spelar ingen roll om det är ett hungrigt djur eller en människa. Det var likadant med vår bortgångna hund, fast hon aldrig tiggde mat så fick hon alltid lite mat både från lunch och middagstallriken.Kråka

En Kråka kan vara svårt att lära vett och etikett

Efter att Kråkan hade fått min mat så hade vi en kort diskussion om vett och etikett. Så nästa gång om vi träffas lova han att inte tigga mat.

Det var dagens stora händelse annars har dagen varit som vanligt men har gått väldigt fort.

Nu ska ni ha en fortsatt fin måndag kväll sötisar!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.