En helt vanlig dag

Krypin vill jag ha mest just nu

Just nu är min dröm att ha ett litet krypin där jag kan arbeta med skriva i bloggen och mitt manus som aldrig tycks bli färdigt. Men nu har jag kommit i kontakt med en annan bloggare här i staden som har en lokal. Och hon skrev i sin blogg att hon söker nån som hon kan dela lokalen med. Så jag slängde iväg ett mail till henne och skrev att jag var intresserad. Fick ett mail tillbaka  där hon undra om vi kanske kunde höras vid efter helgerna. Så det blir och vänta och se hur det blir för hon hade några andra också som var intresserade. Krypin

Ibland känns det som jag inte hinner med att skriva när jag är på hemmaplan. För oftast kommer det nåt emellan med nånting annat. Och om jag hade då ett krypin där jag kan vistas och spendera min skrivtid där så skulle jag tro att jag skulle hinna med att skriva mera än vad jag gör idag. Sen ska ju min blogg efter nyår förändras lite grann och det innebär att jag bör skriva mera riktiga kvalitets inlägg med såklart vanliga inlägg också.

Redan fredag imorgon och veckan har gått i nafs. Inte många dagar kvar till jul. Och säkert är ni ju många som känner av julstressen med allt som ska hinnas. Men jag tar det med ro för i slutändan så har man ändå hunnit med allt. Jag gör det sista i helgen då några lådor ska göras och städningen gör jag på söndag sen är jag färdig. Och då har jag inte behövt stressa. Och skulle jag glömt nånting ja då har jag måndag kvar till det.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *