Samarbeten

Leksaker till din hund

När vi fick hem våran Chelsea vovve för 2 år sen förstod vi ganska snabbt att hon kommer tycka om att leka med hundleksaker. Och mycket riktigt så blev det så. En gång hitta hon en napp när vi var ute på promenad. Och den skulle hon inte släppa utan hon ville leka med den.

Leksaker

Vi aktiverar Chelsea med alltifrån dom enklaste hundleksaker till dom mera svåra. För då får hon tänka till också. Det är bra för hundar att få leka med leksaker. Det sätter igång deras aktivitet samtidigt som dom blir lätta och lära när det kommer till dressyr och uppfostran. Chelsea har många hundleksaker och hon har dom i en korg. Hon brukar ta ut dom allihop när hon vill leka. Och sen när vi lekt färdigt städar hon efter sig och lägger tillbaka sina leksaker i korgen för hon vet att hon är duktig då och får belöning med godis. Hundar lär man genom att dom också får leka och ha roligt mellan varven.

Leksaker för hundar finns hos Hansesgården – Stort utbud och bra kvalitet

Leksaker

Hos dom hittar du alla möjliga hundleksaker för din bästa vän. Så vill du att din hund ska aktiveras ska du absolut titta på deras utbud av kvalitetssäkra hundleksaker. Oavsett om du vill ha en enkel leksak eller du som behöver mera svår leksak för din hund så hittar du den hos Hansesgården.

För man måste vara på det klara att hundleksaker är bra för hunden för att den också ska få leka och ha roligt. Samtidigt bygger man upp tillit och en bra relation till hunden. Och det blir även lättare att träna hunden till nya saker. Så hundleksaker är ett måste när man har hund. Din hund ska må bra och det gör hon när hon också får leka dagligen en liten stund.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *