En helt vanlig dag

Ljusmanifestation för Josefin Nilsson

Ljusmanifestation för Josefin Nilsson 

Eftergårdagen översvämning i badrummet så är det okej idag. Hade tänkt ställa iordning ena altanen men nu bidde det inte så. Utan är det bra väder till nästa helg får det bli då istället. Vill gärna kunna sitta ute till påsken om vädret tillåter det då vi inte har inglasat. Men det är nånting som vi funderat på att göra i framtiden. Vi har ju två altaner så den som man kan nå inifrån skulle passa bra med inglasning.

Kaisu och maken är på väg ut på en långpromenad och jag ska till att börja fixa och dona lite i lilla torpet. Men först en kopp kaffe sen får det bli lite pö om pö idag.

Blev väldigt berörd av ett inlägg på Facebook  idag som handlade om den bortgångne skådespelaren och sångerska Josefin Nilsson och hennes för tidiga tragiska bortgång. Ska finnas en dokumentär om hennes liv som misshandlad kvinna av en känd skådespelare som fortfarande arbetar på Dramaten. Den dokumentären vill jag se. Hade ingen aning om detta om henne och då när jag skrev min bok så är hon nämnd i den i ett stycke. Både min make och älskade filmen Adam och Eva vi har sett den flera gånger. Det hölls ljusmanifestation för henne igår. Och filmen har tydligen väkt väldigt starka känslor hos många. Men det kan man nog förstå då det handlar om våld och hot.

3 Comments

 • wiper

  Jag blev också berörd av detta jag läste. Sen såg jag dokumentären och den var gripande.

  Vad tråkigt att ni haft översvämmning på altan. Vad härligt ni ser ut att bo förstår att ni trivs. Jag har hört nåt förut om detta med misshandeln och den fick ju stora konsekvenser. Dom som misshandlar verkar komma lätt undan medans offren får livslånga men.

  Ha nu en fin början på nya veckan
  kram från
  Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.