En helt vanlig dag

Målerskan har målat färdigt för idag

Ölburken i handen och målar penseln i andra handen. En bra kombination om jag får säga min mening. Maken målar på huset och jag på garaget. Blir vi nångång färdiga med allt målandet. Vill få så mycket färdigt i år för nästa år vill man nog inte se en färgpyts. Därför skulle det vara bra med att få så mycket gjort som möjligt i år. Och håller sig vädret bra i september går det väldigt bra att måla då också. Jag målar hellre i år för brinnande livet.

Nästa vecka har jag en del inplanerat. Ska åter igen träffa några offentliga kända personer. Jobbar även med våra bloggare på Blogbiz. Men det tycker jag är väldans kul. Jag försöker bistå bloggarna med lite tekniska grejer samt att designa deras loggor. Blogbiz kan du starta din egen blogg och faktiskt tjäna pengar på den. Så går du i funderingar att börja blogga ge Blogbiz chansen som inte på något vis är lik nån annan portal. Fråga mig så lotsar jag in dig.

Nu är det iallafall färdigt målat för min del idag. Ska bara ta det lugnt resten av kommande kväll. Kanske ta en öl till med lite tilltugg. Måste ju också njuta mellan all målandet. Maken fortsätter nog tills gaveln blir färdig idag. Han har inte mycket kvar.

Vid pennan den glada målerskan.

Ha det gott alla fina!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *