En helt vanlig dag

Kitchen Aid blender har jag köpt

Oj vad länge jag tänkt att jag skulle skaffa mig en blender. Tittade på många olika märken men till slut blev det en röd Kitchen Aid Artisan. Tyckte den prismässigt passade min plånbok plus att den hade olika funktioner när man blandar sin smoothie eller milkshake.

En smoothie är en kall och oftast söt dryck som i grunden består av frysta eller färska frukter, bär eller grönsaker. Smoothien kan jämföras med milkshake, men till skillnad från en milkshake innehåller en smoothie sällan glass eller mjölk. Istället kan det vara juice, yoghurt eller någon annan mjölkprodukt.

Så här ska det börjas blandas en massa nyttiga smoothie och en och annan milkshake.

Egentligen ville jag ha en rosa blender men hitta ingen som passade mig, men röd går ju lika bra men visst hade det varit skoj med rosa då mitt kök går i rosa.

Den här satser blev med jordgubbar, banan, vaniljyoghurt och spädde med mjölk då jag inte vill ha den för tjock. Blev både superbra och supergott. Jag är så glad i min Kitchen Aid Artisan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *