En helt vanlig dag

Möte i Uppsala och prästkragar

Dagen har gått i ett nafs men så är det när man har inbokat både jobb och möte. På förmiddagen var jag i Eskilstuna och jobba några timmar. Sen åkte jag hem för att tvätta av mig och byta kläder för sen for turen upp till Uppsala och Anne Von Porat. Det var andra gången jag åkte och träffa henne där under en två veckors period. Och tycker det är alltid givande och roligt att träffa henne. Hon är så inspirerande person och besitter stor kunskap om allt möjligt.

Men det är alltid skönt att komma hem till sin egen lilla vrå på landet. Och nu när jag kom hem vid 19.00 tiden såg att prästkragar har börjat blomma. Vi har sparat en liten plätt på gräsmattan där dom växer. Visste att det växte kragar där så jag sa till maken då han skulle klippa gräsmattan första gången för säsongen “spara en plätt” och tänk så bra det blev. Nu tycker jag prästkragar är vackra och dom tillhör absolut svensk sommar.

Visst var det skönt att komma hem idag efter turen till Uppsala och det kändes extra skönt då maken faktiskt hade städat hela huset. Då blir man så glad. Men blev och fundera på vad ska jag nu göra till helgen. Kan ju inte bara och sitta och lata mig. Skulle kanske bara ta det lugnt men om jag känner mig rätt så hittar jag nog på nånting för att ha nåt att göra.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *