En helt vanlig dag

Nordpolen man kan tro vi bor där

Kallt kallt det är svinkallt därute. Måste det vara så här kallt och mycket snö. Man kan tro vi bor i Nordpolen. Tänk om bodde där men det finns väl ingen vettig människa som gör. Men jag ska inte gnälla men jag önskar att jag bodde i ett varmare land just nu. Har förvana att tända en brasa direkt när jag kommer hem för jag vill ha det varmt och gott i vårt lilla torp. Sen är det mysigt med en brasa.

Helgen den gick med dundrande fart och så har helt plötsligt arbetsveckan börjat. Är ganska fullbokad denna vecka så jobb lär jag ju ha. Skönt ändå att vi är inne februari och vårmånaden inte så långt bort.

Har varit på jobb nu på förmiddagen så idag är en ganska lugn dag och hela eftermiddagen ledig. Men nu är jag hemma i varma lilla torpet och det är så skönt när jag tänt en brasa. Tänk om vi inte hade haft en kamin hur ruggigt kallt vore det då.

Åt för en stund sen kasslersallad med curry dressing, min son hade tagit med sig från jobbet igår som han emellan gör då det blir en massa mat över på hans jobb. Och en glader mamma här som då inte behöver tänka så mycket på vad ska vi laga till mat idag. Nu ska jag värma mig med en kopp te tror det får bli en fruktig smak idag. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *