En helt vanlig dag

På tur

Som vanligt är jag uppe med tuppen imorse. Till varje lördag så tror jag att jag ska få sovmorgon men jag är som en klocka. Exakt kl sex så är det dags att stiga upp. Men jag kan iallafall nöja mig med att jag får egentid dessa timmar på morgonen.

Idag har vi varit ute i flera timmar ute i skogen och på ängarna runt i kring där vi bor. Vi var ända ner till vattnet vid sjön Mälaren. Det var frisk härlig luft och det är så härligt med såna här dagar då man kan vara ute i flera timmar. Synd bara att vi inte tänkte på att ta med oss kaffe för när vi var framme vid sjön hade det smakat gott med en kopp kaffe. Men det kommer fler turer. På vinter när snön kommer brukar det vara så härligt att ha picknick där vi bor och tänk att man slipper ta bilen för att gå på picknick utan allt har vi utanför vår dörr. Känns som ett privilegium att bo så här som vi gör. Vi valde att flytta ut på landet i ett litet torp för cirka två år sen. Och här hoppas jag att vi kommer att bo för lång tid framöver.

Makens tur att fixa maten idag, det är han duktig på. Och idag ska han bjuda på stek lax med ris. Han köpte en hel lax igår i matbutiken Lidl som hade billigt pris på laxen. Vi äter ju gärna mycket fisk så fisk idag kommer att smaka bra.

Min make hade med sig sin Nikon kamera på turen idag. Han klicka många  bilder. Mest blev det på mig. Han gillar att ta bilder på mig och han är väldigt duktig på att ta bilder. Önskar jag var lika duktig på att ta bilder.

Idag får det bli en bildkavalkad från turen. Halsduk och mössa är köpt i London. Värmande och sköna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *