En helt vanlig dag

Pensel i högsta hugg

Idag har jag målat en stol i blått och en stubbe som jag lasera i teakfärg. Har en stol kvar att måla men den är lite trasig så laga först måste jag.

Nu ser man lite hur staketet blev efter målningen. Och jag är supernöjd. Trappan är inte helt och hållet färdig… Jovisst med målningen men vi har inte bestämt om stolparna ska ha Topphattar eller om vi ska beställa ljuslyktor på två av stolparna. Målningen fortsätter då vi påbörjat målningen av garaget. Vi tyckte aldrig om den gula färgen så nu målar vi i en grågrön färg. Förrådet ska få samma färg så att det blir samma på byggnaderna på den sidan av gården. För vem har sagt att garage och andra byggnader måste ha samma färg. Jag tycker om lite variation med färger och det passar i vårt lilla torp med superstor gård. Dom gamla stenplattorna ska få lite kärlek nästa sommar och dom ska bli som nya då med betongfärg för utomhus.

Återbruka med uppiffning

Istället för att köpa nytt så brukar jag in i det längsta försöka återbruka av det vi har som t.ex stubben som blev ett fungerande bord. Tror till och med att bordet tål att stå ute året runt. Och jag googlar på det mesta som jag inte vet så mycket om. Stenplattor visste jag inte att man kunde piffa upp. Så det ska bli ett framtida spännande projekt.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.