En helt vanlig dag

Pinterest där hittar du din stil

Pinterest

Pinterest är utan tvekan den bästa sociala medierplattformen som ska användas när du söker efter din egen stil. Jag tycker att det bästa du kan göra när du hittar din stil är att bläddra genom pinterest och när du hittar en bild som du verkligen är dragen till … Pin den! Gör en “inrednings” bräda och lägg till några stift som du tycker fånga stilen du gillar mest. När du har gjort det kan du titta på ditt bräde och se att du kanske tycker om den bohemiska stilen mer än någon annan, eller en annan stil. Oavsett det är det troligtvis den stil som du vill skapa för dig själv i ditt hem.

Pinterest

4 Comments

 • Ullie webersköld

  snälla pendeln o medium ge min man ett jobb o att det går bra för mej med försäkringskassan
  ja du ja tror väldigt mycket o tycker mej se o känna visa skar ibland
  hoppas just nu att det skulle va min pappa o svärmor som besöker
  det är ändå konstigt när et sker vet inte om ja har nån förmåga 😀

  men ja spännande är det o säkert me pendel oxå kram på dej

 • Helena Roth

  Jag tror jag har hittat min stil på många vis genom att lyssna inåt. Tycker om gamla saker, inte alltför ryschiga och pyschiga liksom, utan mer rakt och rent. Gärna lite grovt, lite “bondskt”. 1800-tal rätt upp och ner, gärna. Som Den grova kistan jag har som soffbord, ett arvegods från min morfars hustru, som nog har en 100-130 år på nacken eller så. Älskar den!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.