En helt vanlig dag

Rumsgran köpte jag i butiken idag

I år var jag tidig med att köpa mig en rumsgran. Men hitta en som jag tyckte om när jag var in på ICA idag. När det är dags att börja julpynta får den några julgranskulor.Rumsgran

Rumsgran är både vackert till jul och övriga årstider

Men nu pryder den sig fint på matsalsbordet och även fin utan kulor. Kom ju på det här förra året med att jag tycker det är fint med en rumsgran till jul även om man kan ha den på andra årstider också. Sen så kanske vi inte ha julgran i år då vi har rumsgranen och granslinga över eldstaden. Sen har jag ju faktiskt inte plats med en julgran även fast den är liten.

Idag hjälpte jag en Blogbiz bloggare

Hon ville byta till mitt tema och behövde hjälp med lite småsaker och jag så glad att jag kunde hjälpa till. Maddes är som sagt också en Blogbiz bloggare som jag. Hon skriver om vardagen, familjeliv och livet med diagnoser. Kika gärna på hennes blogg missmadde.

Tänk att det redan är fredag imorgon… Jojo dagarna bara flyger iväg och ett tu tre så är det helg. På lördag kommer Sami och barnbarnen igen till oss.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *