En helt vanlig dag

Så här vilt kan det gå till på äldreboendet

Måste bara berätta hur vilt till det kan gå på äldreboendet där min syster jobbar. Jag hade fått panik av den stora graden. Men gud vad jag skrattade när jag läste det. Vilt till kan man nog säga att det var. Och tur att syrran inte är rädd för dom små liven.

Citerar syrran!

???Dagens bonus???Städkillen på jobbet: Ann-Mari kom kom…titta en mus uppe på gardinen. ..vi måste ta ned den och döda den!!!…Jag: Nej nej hämta handskar (dubbla)!! jag tar ner den och släpper ut den och sen jag vinner en miljon???Jag tar tag i musen…musen slinter och jag i panik…meeeen Guuuud vart tog den vägen??? HAN Skrattar för fullt pekar på mig….jag börjar dra i rocken…och ouuups där plumpa den upp inifrån rocken…hade visst en liten mysig stund mellan mina bröst…???men iallafall så tog jag upp den från golvet och släppte ut den….???

Möss och råttor brukar ju trivas i äldre hus. Men jag har aldrig sett nån i vårt lilla torp. Och tur är väl det. Våra soptunnor har vi ställt så långt från torpet för att minimera risken att dom kommer in.

Ha nu en fin dag imorgon är det sköna fredag! Tjingeling så ses vi snart.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *