Uncategorized

Sattyg och Vita dröm

Igår hade jag en tuff dag då Chelsea hitta på sattyg. Just nu håller Mälarenergi på att gräva och borra för kommunalt vatten för mina grannar. Och då behövde dom en bit av min tomt. Ja det ser bedrövligt ut just nu med ett stort hål i gården och en massa buskar uppgrävda. Men dom återställer det. Men så igår så skada dom en slang till vår pumpstation så vår pump gick sönder så dom fick byta ut den. Men när jag skulle gå ut och prata med killarna som skulle byta den JA DÅ LÅSER CHELSEA MIG UTE. Alltså Chelsea låser ytterdörren och jag kommer inte in. Inga fönster är öppna. Men jag har mobilen med mig så jag ringer till Niko som får komma hem från jobbet. Det var riktigt panikartat för jag hade både vatten rinnande i köket och badrummet. Vilken dag.

Tänkte berätta även att Återvinn mera går det att handla secondhand prylar och kläder och Vita dröm är en av butikerna som säljer där. Hos dom hittar du Shabby chic och vintage prylar. Och denna kommod är på ingående troligtvis i nästa vecka. En jättefin vit kommod med fransk text.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.