Uncategorized

Sattyg och Vita dröm

Igår hade jag en tuff dag då Chelsea hitta på sattyg. Just nu håller Mälarenergi på att gräva och borra för kommunalt vatten för mina grannar. Och då behövde dom en bit av min tomt. Ja det ser bedrövligt ut just nu med ett stort hål i gården och en massa buskar uppgrävda. Men dom återställer det. Men så igår så skada dom en slang till vår pumpstation så vår pump gick sönder så dom fick byta ut den. Men när jag skulle gå ut och prata med killarna som skulle byta den JA DÅ LÅSER CHELSEA MIG UTE. Alltså Chelsea låser ytterdörren och jag kommer inte in. Inga fönster är öppna. Men jag har mobilen med mig så jag ringer till Niko som får komma hem från jobbet. Det var riktigt panikartat för jag hade både vatten rinnande i köket och badrummet. Vilken dag.

Tänkte berätta även att Återvinn mera går det att handla secondhand prylar och kläder och Vita dröm är en av butikerna som säljer där. Hos dom hittar du Shabby chic och vintage prylar. Och denna kommod är på ingående troligtvis i nästa vecka. En jättefin vit kommod med fransk text.

Behöver du hjälp med att inreda ett barnrum och vill få inspiration kan du besöka https://anneliekallstrom.se .se då denna blogg. Du kan köpa barnmöbler online

Inreda barnrum är en viktig del av föräldraskapet. Att skapa en bekväm och trygg miljö för barnen är en prioritet för de flesta föräldrar. Ett välplanerat barnrum kan också hjälpa till att främja lärande och utveckling. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man inreder ett barnrum såsom möbler, färgscheman, textilier och dekorationer.

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när man inreder ett barnrum är säkerhet. Det är viktigt att se till att alla möbler och dekorationer är säkra för barnen att använda och att det inte finns några vassa kanter eller farliga föremål som barnen kan skada sig på. Det är också viktigt att se till att det finns tillräckligt med utrymme för barnen att leka och utforska på ett säkert sätt.

När man inreder ett barnrum är det också viktigt att ta hänsyn till barnens ålder och intressen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *