En helt vanlig dag

Köksväggen fick en snygg tavla

Köksväggen fick en snygg tavla

Mitt nya tillskott på köksväggen tyckte jag blev superbra och snygg är tavlan också. Det återstår bara nu att införskaffa lite köksredskap i rosa sen har jag gjort allting som jag kan just nu. Köksluckor och bröstpanelen får vänta ett tag. Jag känner mig så glad med rosa i köket och vill vara där hela tiden. Jag var nog ganska trött på allt det vita jag hade även fast jag har vitt kvar idag. Men en färgklick med rosa gjorde ju underverk med mitt kök.

Postern köpte jag på postery.com och priset var nedsatt, ramen köpte jag på ÖB inne i lilla staden.

Men usch vilket väder vi har fick skrapa bilen imorse innan jag åkte till jobbet snö kom under natten. Men nu har det smält bort men fy vad kallt det är. Hoppas värmen kommer till påsken.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *