En helt vanlig dag,  Event

Stockholm över dagen TOPPENDAG!

Igår var jag till Stockholm över dagen. På en workshop som OTG anordnade. OTG är en fristående företagar organisation som är för oss som är ambassadörer för Nu Skin. Workshopen var jätteintressant och givande och många tips på hur man får igång sin business med Nu Skin. Träffade två härliga kvinnor som jobbat med denna business ett tag. Dom välkomna mig in i gänget och det kändes väldigt bra att prata med dom. OTG presenterade flera personer som har kommit en bit på vägen och dom fick berätta lite om hur dom gjorde och gav en massa tips och råd.

Jag hakade på då jag fick kontakt med Christian Schönefeld via Facebook och sen när jag själv hade provat deras produkter och faktiskt gillade dom så kände jag att detta är nånting för mig. Själva upplägget som Nu Skin har tyckte jag även var väldigt bra då man inte behöver ha nån press på sig. Sen väljer du själv hur du vill arbeta så det lät väldigt bra.

Då jag är i startgroparna så har jag valt att ge rabatt på de flesta produkterna. Så ni som är nyfikna kika gärna in hos Nu Skin och om du blir intresserad av nån produkt kontakta mig så skickar jag dig en personlig rabatt länk antingen till din mail eller via messenger. Deras tandkräm är väldigt populär och går åt som smör så den tycker jag absolut att ni ska titta på.

Här ser vi ut som tripp trapp tull. Anna till vänster jag i mitten och Marie till höger.

Stockholm är en vacker storstad och jag gillar att det finns gröna oaser i City. Har alltid gillat att åka på tur till Stockholm om så bara över dagen.

2 Comments

  • Matts

    Jag har också varit i Stockholm , en gång svimmade jag när jag såg en brandkårsutryckning och gick rakt in i en stolpe . Vaknade upp och såg människor kliva över mig för att komma fram , ingen hjälpte mig . Vart riktigt rädd för det anonyma Stockholm och åkte hem till Tärnsjö/Månkarbo där folk pratar skit om en på både gott och ont, man är sedd och jag får hjälp när jag går på stolpar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *