En helt vanlig dag

Vägledning för ett halvår

Klarvaken sen sex imorse och har hunnit med några koppar kaffe. Regnet slår i backen därute men känns bättre än att det skulle vara snö. Snön behöver ju inte komma då halva vintern har gått och det inte har kommit tidigare. Utan nu längtar man till våren. Idag får jag besök av min arbetskamrat lite senare idag. Så mina sysslor hinns med ändå och med god tid.

Kommer ni ihåg att min yngsta son letar lägenhet och att vi var och titta på en för några veckor tillbaka. Men budgivningen sköt i höjden så det blev ingenting med det. Men nu finns en liknande lägenhet ute igen i samma hus men på tredje våningen och lite billigare så den ska vi gå och titta på när visningen är.

Ikväll får jag även en halvårsläggning inför det nya året. Brukar göra en tarotläggning inför varje första halvåret och en i slutet. Men kom av mig nu i januari då jag har haft fullt upp. Är det en duktig medial person så brukar det stämma ganska bra men i år ville jag prova en ny tjej som är medial och duktig på tarot. Så det ska bli spännande att läsa vägledningen ikväll när jag får den.

Har ni själva provat att få vägledning och hur har det stämt in för er. Tycker man ska använda nån som man känner förtroende för och som man känner tycke för innan man beställer en vägledning.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *