En helt vanlig dag

Påskhelg härligt och skön

Våran härliga påskhelg

Nu ska ni ha en fin fortsättning på denna fina påskhelg!

Ja det var bråda dagar inför denna helg för mig. Då jag arbetat så mycket under veckan så fick allting stå till på torsdag dagen före långfredag. Så på torsdagen gjordes precis allting förutom att även arbeta under dagen. Men efter arbetet var det bara att åka och handla, snabbt hem och fixa med altanen då det väntades fint väder. Höll på hela dagen ända till det var läggdags.

Leksaker och miniatyr möbler mm för dockhus hittar du hos https://siarmoone.nu

Igår på långfredan så hade vi de våra hos oss. Och det var så skönt att jag ställde altanen iordning för dagen bjöd på strålande väder och vi kunde sitta vid långbordet för att äta påskmiddagen. Jag hade bestämt för att tillaga nånting enkelt i matväg så en laxgratäng som är väldigt enkel att göra blev det förutom all småplock. Till gratängen använder man gravad lax, potatis, spenatplad, persilja och grädde och kryddar efter behag med peppar. Receptet har jag fått från nåt TV program som jag inte kommer ihåg varifrån.

Konst och inredning hittar du på denna blogg https://solvindens.se

Igår var det så skoj och en härlig dag då det lekte hejvilt med barnbarnen. Och här ute på landet har vi inte mycket leksaker till barnen utan man får hitta på med det som finns här och i naturen. Men det brukar inte vara nåt problem att hitta på leksaker och ha skoj här i vårt lilla torp och landet. Häftigt roligt tyckte barnen var att åka skottkärra. Liam på sitt finurliga vis säger till farfar “lasta mig mera” . Liam är inte fyllda fyra ännu och det är så roligt när han pratar på sitt lilla finurliga sätt. Timmarna flög iväg men så är det ju när man har det skoj och trevligt. Här vid långbordet åt vi påskmiddagen.

Och här är mysgruppen på våran altan.

Vi har inte jättestort på denna altan men en matgrupp och myshörna får plats. Har beställt nya trädgårdsdynor till våran andra grupp som ska stå på altanen på andra sidan och där ska även trallen fixas och jag tror vi laserar den den här gången.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *