En helt vanlig dag

Amigo var vi och träffa igår

Kommer ni ihåg att vi skulle träffa Amigo som jag skrev i ett tidigare inlägg. Igår var den dagen. Vi startade strax efter lunch igår med att köra till Haninge strax utanför Stockholm.

Det var en lärorik träff med Amigo

Runt två timmar var vi där. Först när vi kom in så var hunden lite avvaktande och morrade lite grann tills han fick hälsa ordentligt på oss. Ridghback är lite avvaktande mot främlingar och så även Amigo. Men det släppte ganska så snart. Och sen gick det hur bra som helst. Hunden uppfattade jag som en lärd hund även fast ägaren berätta att han gör utfall på promenader med henne och bara med henne. Tydligen så tar Amigo beskyddarrollen över henne.Amigo

Jag kände mig bekväm med hunden och det verkade som han gillade mig också då han lyssnade och gjorde sina konster som han lärt sig. Även pussar fick jag av han.

Ägarna berättade även att det var många som hade visat intresse för Amigo men att dom hade sållat bort tills det bara var vi kvar. Och visst är det en lång process när man vill hitta ett bra hem till sin kära familjemedlem. Men även om vi ska ta han till vårt hem som ny familjemedlem så är det en lång process. Allting ska klaffa och kännas helt rätt från båda sidorna.Amigo

Nästa helg då är det deras tur att komma till oss och då får vi se hur Amigo är på ny plats och nån annans revir. Det kommer också bli spännande. Men vår första träff med Amigo kändes bra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *