En helt vanlig dag

Första Advent fixat med gardiner

Jag var tidig förra året också. Men det är inte långt till första advent. Fixade med gardiner för första advent som jag hämta ut på posten idag plus en riktigt snygg Lovikaduk. Dom här gardinerna tyckte jag var lagom juliga så jag hängde upp dom direkt. Men får nog ta ner dom och stryka dom för dom var något skrynkliga. Men jag visar här hur snygga dom faktiskt är. Brukar ha tur med mina beställningar från Linea.Advent

Måste även hinna med att baka lussebullar till advent. Är ju så gott till adventskaffet.Advent

Imorgon åker vi till Stockholm och ska träffa hunden Amigo. Ska nog ha med mig lite hundgodis för att blika han lite grann. Ska bli spännande att se hur Amigo tar emot oss.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.