En helt vanlig dag

Äntligen en julduk

Hujeda mig vad den här fredagen gick undan. Har varit igång precis hela dagen och hade ett kund möte vid halv fem som drog ut lite på tiden. Men nu är jag hemma och kände att jag var välförtjänt av en kopp kaffe som jag verkligen njöt av.

Var även till posten idag och hämta ut ett litet plastpaket innehållande en fin rund rödmönstrad julduk som jag hitta på Hemtex för fjuttiga 99kr. Så efter kaffet var det att fixa med bordet sen tog jag fram mina rödrutiga stolfodral som jag tänkte att jag inte skulle ta fram denna jul. Men det blev så bra så jag ångra inte att jag bytte till dom. Tänk vad jag har letat efter en julduk till bordet både i butiker och på nätet och för nån dag sen så bara dök den upp. Och att priset var så billigt det gladde ju mig. Snabb leverans var det också.

Nu ska jag bara njuta resten av denna fredagskväll, får nog bli ett litet glas vitt framför TV om man inte slocknar tidigt då denna dag har varit krävande.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.