En helt vanlig dag

Attraktionslagen finns oavsett om du vill eller inte

17 oktober ska jag åka till Örebro på en föreläsning. Ni har väl alla hört talas om attraktionslagen och just den kvällen så handlar föreläsningen om just det och hur man ska tänka positivt för att må bra och hur dina affirmationer ska lyckas så att du får det du vill ha i livet. Låter inte som det allra enklaste tänker ni säkert, men har man bara tekniken så går det. För attraktionslagen finns där oavsett om du vill eller inte den känner av dina vibrationer. Så enklast att förklara är det du sänder ut får du oavsett om det är negativt eller positivt. Jag kan berätta när vi köpte vårat hus som det gick många vevar i innan det blev vårt och till ett kraftigt underpris. Men då gick jag och tänkte hela tiden på att det var mitt hem och jag möblera i tanken flera gånger. Jag kände sån glädje inför detta hus som nu är vårt hem. Vi visste att vi inte kommer köpa huset till normal pris. Så vi la ett bud så lågt att vi klarade av det. Och när vårt bud godkändes. Då visste jag att attraktionslagen hade hjälpt mig.

Cecilia Kärvegård heter hon som föreläser och hon är på turné i oktober runt om i Sverige. Och så här ser hennes turnéplan ut. 

Du kan beställa din biljett här.

Och här är en video om hur de flesta missförstått när det gäller attraktionslagen.

 

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *