En helt vanlig dag

Lumispa Kit till reapris… Passa på!

Har ni redan köpt eran lumispa Kit om inte så har ni möjlighet att göra det hos mig till Rea pris. Med Lumispa Kit medföljer en cleaning creme. Finns för olika hudtyper. Själv använder jag Normal to Combi. Vet du inte vilken hudtyper du har brukar jag rekommenderar den.

Här nedan visar jag en video hur lätt det är att använda den. Går lika snabbt som att borsta tänderna.

Godmorgon på er alla hoppas ni har det bra. Gårdagen var verkligen en skön dag här ute på landet. Då hann vi med att höststäda på våra altaner. Tyckte det var dags att fixa med det. Dagen verkar också bli lovande här. Har egentligen inget planerat för dagen och lunch behöver inte heller fixa då jag stekte igår över 1 kg lövbiff som ska ätas idag.

12 Comments

 • Lillemor Grönblad

  Ja den verkar ju bra, jag har en annan maskin som jag knappt använder mig av, kanske ska städa fram den och se vad den har att erbjuda, skönt med ett inlägg som visar nåt så man kommer ihåg vad man har, dags att städa 🙂
  Ha en trevlig söndag 🙂

 • Linda

  Lövbiff är jättegott, jag gillar att ha stekt potatis till och vitlök smör..men finns ju många varianter.. Att fixa på altanen är ju jättetrevligt..fast om man bara ska plocka undan efter sommaren är det trist..Den där produkten hade jag inte hört talas om innan..men får väldigt lätt utslag i ansiktet så jag misstänker att den inte är så bra för mig men fungerar säkert för andra..Ha en bra kväll..

 • Lexochlogan

  Så intressant läsning, hade gärna gått på en sån föreläsning för jag tror verkligen att det stämmer. Är man positiv och tänker att det skall gå så gör det oftast det ju, gäller att tro på sig själv och omgivningen

 • Sandifighter

  Haha, ser nu att kommentaren nedanför hamnade på fel inlägg. Jaja, inte så lätt att göra det rätt alla gånger. Nuskin är bra produkter, har lyckats gå med i det också, men säljer inget själv. Köper mest deras scrubb.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *