En helt vanlig dag

Besök idag och blandrasvalpar

Som vanligt uppe tidigt i ottan men det är då man får mycket gjort. Var in till butiken före lunch och har tvättat hela dagen tills jag fick besök av min arbetskamrat. Fika en stund och kika lite på hennes rapport som hon hade med sig. Fick även jättefina rosor av henne och jag tycker att Beatrice är för gullig. Såklart jag blev glad över rosorna. Vi har även kikat på blocket och hitta blandrasvalpar av Slovensky kopov och Karelsk björnhund. Dom kommer vi åka och titta på till nästa helg. Då mamman var renrasig kopov kommer valparna bli mer lik en kopov än en björnhund fast lite större. Så det ska bli spännande om det finns några valpar kvar till nästa helg men jag hoppas det. Dom blir leveransklara till mitten på mars. Och det är ju perfekt då det går att vara ute mycket då och våren runt hörnet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *